STAVREX SOLAR

Marksystem för solcellsanläggningar

Vi erbjuder lösningar för alla typer av markförhållanden och kan vara med er ifrån projektering till driftsättning.

Med bajonettfattning på den förlängningsbara skruven tillsammans med otaliga expansionsmoduler kan skruven få fäste i alla typer av terräng.

Vi tillhandahåller olika monteringsmoduler och kan snabbt konstruera efter just er efterfrågan.
Populära system är: 2 Vertikal, 3 Vertikal och 3 Horisontell eller 4 Horisontell.
I våra moduler går det att installera både 60- och 72 solcellspaneler. Våra ställningar går att installera med en tilt från 10–45 graders lutning, allt för att tillgodose optimal energiupptagning.

Vi utgår alltid ifrån lokala vind- och snöbelastningar när vi beräknar alla projekt.

 

Ett stabilt och snabbmonterat markanpassat system, utan betong! Genom vår teknik med markskruvar, sitter det som in i berget.

Stavrex strävar alltid efter att ta tillvara på solens energi på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Vill ni bidra till en bättre miljö och framtid skall Stavrex vara ett naturligt val för alla solelkunder!

Snabbt, säkert och miljövänligt!

 

Solcellsparker är ett vanligare inslag idag! Du har säkert sett att det ligger många längst vägarna när du är ute och åker, och fler blir det! Många företag, lantbrukare och privatpersoner har mark som inte används eller är i bruk, som passar utmärkt för att starta just er energiproduktion.

Skall ni investera i en solcellspark? Hör av er till oss!

Har du ingen möjlighet att bygga en markanpassad solcellsanläggning, så har Stavrex ett gediget kontaktnät av leverantörer som kan erbjuda takanläggningar, vi hjälper er att hitta rätt leverantör för just er anläggning.